Adéla Šafářová si na poslední chvíli vybojovala nominaci do Tábora!

Adéla Šafářová si díky výkonu v posledních cyklokrosových závodech zajistila nominaci na cyklokrosové Mistrovství Evropy v Táboře.

Přestože je tréninkové manko Adély po pádu v australském Cairns více než měsíční a zraněné zápěstí stále není úplně v pořádku,  pokusila se sympatická závodnice týmu Nutrend Specialized Racing o opožděný vstup do rozjeté  cyklokrosové sezóny. Adéla je v postupně se zvyšující tréninkové zátěži jen asi 14 dní, ale její výkon se zlepšuje doslova každým dnem.

V bahnitém sobotním závodě České poháru v Holých Vrších obsadila páté místo a z tohoto závodu vám přinášíme také zajímavou fotogalerii Michala Červeného.

Lepší se také Adélky týmový kolega Tomáš Tlamka, který obsadil čtvrté místo a stranou nezůstal ani Jiří Chyba, který v nedělním větrném závodě Českého poháru Masters v Lounech získal druhé místo.

Také Jirku uvidíme startovat v Táboře při sobotním ME Masters a připomínáme, že v roce 2015, Jiří Chyba evropský šampionát vyhrál a stal se Mistrem Evropy své kategorie.